Manuela Ciugudean

Expert în marketing și branding personal

Manuela Ciugudean

Misiunea mea este să le dau încredere în ei oamenilor care, deși au potențial nermărginit, sunt încă nesiguri de câte pot realiza și sunt mai puțin populari decât își doresc. Fie că sunt antreprenori/soloprenori/freelanceri, fie angajatori, angajați, persoane care stau acasă sau vor să pornească o afacere, cu toții doresc să fie apreciați la adevărata valoare, să facă lucruri la care sunt buni și care le plac. Să fie recunoscuți și recompensați pe măsură financiar sau emoțional.

            Am observat că prin discuții directe, cursuri față în față și coaching online pot să îi inspir să devină voci puternice în domeniile care îi interesează în maxim 6 luni de zile. Fac asta pornind de la analiza fiecărei persoane în ceea ce privește valorile, talentele, expertiza și motivațiile sale. După analiză, cercetez cum se reflectă acestea online și offline. Apoi stabilesc care le este grupul de referință, ce canale să utilizeze în comunicare, ce mesaje să dea și cu ce frecvență, ce capcane să evite și cum să gestioneze situațiile neplăcute. 

Brandingul Personal înseamnă să spui povestea ta profesională. Voi fi onorată dacă vei alege să faci primul pas alături de mine.

RISE AND SHINE, IT’S YOUR TIME!