La finalul cursului, participantele vor dobândi aptitudinile și informațiile necesare pentru a face alegeri alimentare optime și pentru a-și personaliza dieta în funcție de variabilele individuale, de program, de neprevăzut.
Ziua a doua a workshopului de nutriție se concentrează asupra anatomiei unei farfurii. Ce ar trebui să avem în frigider și pe masă, care sunt grupele de alimente și cum să alegem ce e mai bun din fiecare. La finalul cursului, participantele vor dobândi aptitudinile și informațiile necesare pentru a face alegeri alimentare optime și pentru a-și personaliza dieta în funcție de variabilele individuale, de program, de neprevăzut.
Cuprins:
- Bazele nutriției: Micro & macronutrienți. Grupe de alimente.
- “Farfuria” ideală
- Digestie & Microbiom intestinal - rolul său în dieta zilnică
- Cum să-ți compui singura dietă perfectă, cum să-ți faci cumpărăturile și ce să alegi din meniu când ieși la restaurant
- Controverse în nutriție