Tehnici de preparare, gatire si combinarea alimentelor (Oana Trifu Bulzan)

Tehnici de preparare, gatire si combinarea alimentelor (Oana Trifu Bulzan)

După trei zile de teorie, ajungem și la practică! 

Worshopul final de nutriție este structurat în două părți: 

-> O primă parte își propune să definească regulile lor de combinare și strategii pentru optimizarea dimensiunii porțiilor. Cursantele vor avea ocazia să pleci cu informații clare, simplu de aplicat și formule eficiente de optimizare punctuală a acelor aspecte unde dieta lor necesită îmbunătățire. 

-> În cea de-a doua parte a workshopului, după trei zile de teorie, ajungem și la practică! 

În cadrul atelierul de preparare vom avea ocazia să pregătim un prânz corect din toate punctele de vedere. Vom discuta despre beneficiile individuale ale ingredientelor dar și cum le putem combina pentru a se potența reciproc. Vom învăța să “asamblam” mese echilibrate, hrănitoare, gustoase și sănătoase, rezumând astfel, prin practică, toate informațiile asimilate în cadrul taberei de lifestyle.